Mrt

Ülkemize, İslam Alemi’ne ve tüm insanlığa huzur, esenlik ve barış getirmesi duasıyla..

Hayırlı Ramazanlar.

Mrt

Sivil Savunma Haftası dolayısıyla, okulumuzda gerçekleştirilen deprem ve personel tahliye tatbikatı büyük bir başarıyla tamamlandı. "Çök, Kapan, Tut" prosedürlerine uyarak eğitim alan öğrenciler, binayı sadece 154 saniyede tahliye etmeyi başardılar.

Şbt

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 2. döneminin öğretmen öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diler, tüm eğitim camiası için başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni ediyorum.

Resul DELEN

Ock

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinin destekleriyle geliri Gazze'deki kardeşlerimize iletilmek üzere kermes düzenlendi.

Ara

Sebahattin Zaim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim görevlisi Prof. Dr. Ergün Yıldırım hocamız, Mehmet Akif'in millet, toplum tahayyülü üzerine öğrencilerimizle söyleşide bulundu. Değerli hocamıza  teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında okulumuzda düzenlediğimiz törenlerle andık.

Kas

İlçemizin kaymakamlık yerleşkesinde düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama etkinliklerine okulumuzu temsilen öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin bu yılki olağan genel kurulu velilerimizin katılımyla gerçekleştirildi. Yeni yönetim kuruluna seçilen velilerimize görevlerinde başarılar diler, görev süresi dolan velilerimize okulumuza olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlim Yayma Cemiyeti işbirliği ile  ve okulumuzun ev sahipliğinde   Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY`un şiirlerinin seslendirildiği bir dinleti gerçekleştirildi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.