2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Okulumuz 2023-2024 Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 24/10/2023 Salı Günü Saat:14:00 te aşağıdaki gündem maddeleri ile konferans salonumuzda yapılacaktır.

Tüm Velilerimiz davetlidir.

GENEL KURUL TOPLANTISI

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurulu 24.10.2023 Salı günü 14:00’da okulumuz Konferans Salonunda aşağıdaki

gündemle yapılacaktır. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde 31.10.2023 salı günü saat 14:00 da okul konferans salonunda yapılacaktır.

Genel kurul toplantısına tüm velilerimiz davetlidir.

Sedat ÖZLÜ

Okul Aile Birliği Başkanı

TOPLANTI GÜNDEMİ

1.      Açılış, yoklama, toplantı yeter sayısının tespiti.

2.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

3.      Açık oyla divan başkanı ve bir yazmanın seçilmesi.

4.      Okul Müdürü Resul DELEN' in Genel Kurul açılış konuşması.

5.      Okul Aile Birliği Başkanının değerlendirme ve konuşması.

6.      Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA 'ya sunulması.

7.      Denetim Kurulu Raporu'nun okunması, görüşülmesi ve İBRA 'ya sunulması.

8.      Tahmini bütçenin okunması ve oylanması.

9.      Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

10.  Veliler arasından 5 asil, 5 yedek üye Yönetim Kurulu'na; veliler arasından 1 asil, 1 yedek    üye Denetim Kurulu'na seçimin yapılması.

11.  Genel Kurulun, Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplayabilmesi için yetki vermesi ve oylanması.

12.  Okulun eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

13.  Sosyal Etkinlikler Kuruluna bir veli seçilmesi.

14.  Okul Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonuna bir veli seçilmesi.

15.  Öğrenci devam devamsızlık durumları, kılık kıyafet durumları ve okula geliş gidiş saatleri.

16.  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

17.  Kapanış.

Yayın: 17.10.2023 - Güncelleme: 17.10.2023 11:57 - Görüntülenme: 360