İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi

Mrt

Türkiye genelinde aynı anda yapılan deprem tatbikatını okulumuzda başarıyla gerçekleştirdik.

Kas

9. Sınıf öğrencilerimizin nokta etkili desen çalışmaları ve 10.sınıf öğrencilerimizin Türk süsleme sanatlarından çini çalışmaları sergilendi. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Banu İRİM ile Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet özgürlüktür, haktır, söz hakkına  sahip olmaktır. Vatandır, Al Bayraktır, Şehit kanıdır. Cumhuriyet yoldur, yaşam şekildir. Bu vesileyle başta Ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun .

Eyl

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTE SINAV SONUÇLARI AŞAĞIYA LİSTELENMİŞTİR. SINAVDA BAŞARILI OLAN VE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

May

Okulumuz 9-D sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili görsel

May

Okulumuz 9/C sınıfı Öğrencimiz Melis SOYTÜRK'ün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çizdiği resim

Ock

Okulumuz faaliyetlerinden ve açıklamalardan anında haberdar olmak için aşağıdaki linkten telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ock

Bakanlığımız tarafından hazırlanan "Birlikte 23 Gün" tatil etkinlikleri çerçevesinde, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Zeka Vakfı iş birliğinde; öğrencilerimizin 23 günlük tatil sürecinde verimli vakit geçirmelerini, hızlı düşünme becerilerini geliştirmelerini, bilgilerini taze tutmalarını, yeni bilgiler edinmelerini, zihinlerini çalıştırmalarını ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla, birincisi 27.01.2020 tarihinde saat 14:00'da, ikincisi 03.02.2021 tarihinde saat 14:00'da, sonuncusu ise 10.02.2021 tarihinde saat 14:00'da olmak üzere üç adet çevrim içi bilgi yarışması düzenlenecektir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 82. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda tören düzenledik.

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ BAŞKOMUTANIMIZ ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 82. YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA, ŞÜKRANLA VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ekm

Eyl

Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi, 2019-2020 Eğitim öğretim yılında dahil olduğu "Zwischendurch Deutsch" ve "Değerlerimiz/Our Values/ Unsere Werte"  eTwinning projeleriyle "Kalite Etiketi(eTwinning Quality Label)" ödülüne layık görüldü.eTwinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standarta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir."Zwischendurch Deutsch" isimli proje ile öğrencilerimizin ilk defa gördükleri Almanca dersine karşı ön yargılarını yıkıp eğlenerek öğrenme ortamı sağlanmıştır. "Değerlerimiz/Our Values/ Unsere Werte"  isimli projemizde de öğrencilerin insani değerlere sahip çıkabilmeleri açısından çalışmalar yapılmıştır.

Okulumuz 2020-2021 Eğitim-öğretim boyunca devam edecek olan " Mein Familienalbum"  isimli uluslararası bir projeye katılarak uzaktan eğitim sürecinde de çalışmalarına devam edecektir.

Ağu

Milli mücadele boyunca başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarız

Tem

15 Temmuz konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep Zehra DEMİRTAŞ üçüncü olmuştur. Öğrencimiz Zeynep Zehra DEMİRTAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Haz

08-12 Haziran 2020 tarihleri arasında "Motivasyon Konuşmaları" etkinliği kapsamında YKS-LGS sürecine hazırlanan 12. ve 8. sınıf öğrencileri ile rehber öğretmenlerimize yönelik aşağıdaki afiste yer alan tarih ve saatte sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılacaktır.