Şbt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Banu İRİM tarafından veli ve öğretmenlerimize yönelik kursumuzdan kareler.

Şbt

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem nedeniyle her iki ilde eğitim gören öğrencilere okulumuz Sosyal Etkinlik kulüpleri(Okul Gazetesi-Kültür Edebiyat-E-Tivining klübü) bir araya gelerek yardım kanpanyası düzenledi. Kanpanyaya İlçemiz Kaymakamı Sayın Numan HATİPOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA ile öğrenci ve öğretmenlerimiz katıldı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81'inci yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.

Ara

9. Sınıflar arası bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. Yarışmaya altı şube katıldı. 19 soru sonunda 160 puanla 9/B şubesi birinci oldu. Yarışmaya katılşan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.