May

İlçemizde düzenlenen "Ecdadımı Tanıyotum" kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Zeynep Zehra DEMİRTAŞ birinci olmustur. Öğrencimizi ve Türk Dili ve edbiyatı Öğretmenimiz Ayşegül Bilgini tebrik ediyoruz.

May

Nis

Milletimizin çelikleşmiş iradesinin, mücadele azminin, özgürlük tutkusunun ifadesi olan Meclisimizin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, bizim için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Türk Milletini bağımsızlığa götürecek yolun ilk adımını oluşturan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan tarihi, Ulu Önder Atatürk tarafından dünyada örneği olmayan anlamlı bir gün olarak geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Mrt

Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk milletine ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize en samimi duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf UZANTI ile Şube Müdürü Yıldız ÇARDAK okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz okul idartesindem EBA şifresi almadıysanız lüffem aşağıdaki bröşüre göre işlem yapınız

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri Sabire Şahin ve Ayşegül Bilgin önderliğinde okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup ile ;milli şairimiz Mehmet Akif'i rahmetle anmak ,minnet ve şükranlarımızı sunmak için kabrini ziyarette bulunduk.

Mrt

Öğretmenlere Yönelik EBA Akademik Destek  Sisteminin tanıtılması semineri okulumuz konferans salonunda Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Ortaokulu BT Rehber Öğretmeni Özer Özgür YALÇIN tarfından verildi.

Mrt

Elazığ ve Malatya depremi nedeniyle okulları zarar gören Malatya Doğanyol Koldere İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine okulumuz sosyal kulüp öğrencileri tarafından gönderilen kırtasiye malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kuruku Başkanlığının 11.02.2020 tarihli ve 3000877 sayılı  "Eğitim ve Ahlak Kongresi" yazısı

Şbt

Elazığ ve Malatya depremi nedeniyle okulları zarar gören Malatya Doğanyol Koldere İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine okulumuz sosyal kulüp öğretmenleri Günnür AŞNAZ, Ece ÖZGÜL; Safiye ÖNAL ve Makbule KAYGUSUZ ve Beyhan ŞEN öncülüğünde öğrencilerimizin okulumuzda gerçekleştirdiği kitap satışından elde edilen gelirden kırtasiye malzemesi alınmıştır. Kolilere yerleştirilen malzemeler Malatya Doğanyol Koldere İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerine teslim edilmek üzere  PTT kargosuna teslim edilmiştir.